Jídelní lístek/menu

Pondělí 16.4.

Zeleninová s krupkami

1. 120g Krůtí prsní steak, houbová omáčka, rýže Kč 100,-

2. 120g Smažený kuřecí stehenní řízek v sezamu, bramborová kaše, zelný salát Kč 95,-

3. 120g Hovězí maso (2ks vařená vejce), koprová omáčka, houskový knedlík (brambory) Kč 95,-/90,-

4. 150g Vepřová játra na roštu, brambory, tatarská omáčka Kč 95,-


Úterý 17.4.

Kuřecí s masem a nudlemi

1. 150g Filet z lososa, carpaccio z červené řepy, šťouchané brambory, moučník 125,-

2. 120g Roštěná s vídeňskou cibulkou, rýže, listový salát s polníčkem Kč 105,-

3. 120g Kuřecí nudličky na paprice, domácí nočky (rýže) Kč 95,-

4. 200g Žampiony plněné cuketou a nivou, bramborová kaše, salát z čínského zelí Kč 95,-


Středa 18.4.

Čočková

1. 120g Kuřecí kapsa s anglickou slaninou a hermelínem, americké brambory (rýže), čerstvá zelenina Kč 100,-

2. 120g Vepřový steak, restované žampiony na česneku, brambory Kč 100,-

3. 120g Smažený karbenátek, jarní bramborový salát (brambory) Kč 95,-

4. 300g Salát „Caesar“ (grilovaná kuřecí prsa, krutony, parmazán), pečená bageta Kč 100,-


Čtvrtek 19.4.

Z hlívy s bramborami

1. 120g Vepřové ražniči, opékané brambory (rýže), tatarská omáčka (zelný salát) Kč 100,-

2. 240g Kuřecí stehno s domácí nádivkou, rýže, zelný salát Kč 95,-

3. 350g Francouzské brambory s uzeným masem, sterilovaná okurka Kč 95,-

4. 200g Pirohy z bramborového těsta plněné špenátem a nivou, zeleninový salát s jogurtovým dresinkem Kč 95,-


Pátek 20.4.

Uzená s kroupami

1. 120g Anglický rostbíf, pečená zelenina, brambory, tatarská omáčka Kč 105,-

2. 120g Smažený sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, zelný salát s mrkví a křenem Kč 95,-

3. 120g Rizoto z vepřového masa se sýrem, salát z čínského zelí Kč 95,-

4. 350g Bavorské vdolky Kč 90,-